marți, iulie 01, 2008

Dragi prieteni,

Urmaresc cu atentie si interes ca scrieti pe blog, dar mi-as piermite un comentariu scurt si prietenesc. Il fac de pe pozitiile unui om care consuma alcool, care s-a lasat de cateva luni dintr-un "capriciu", si de pe pozitiile unui om care a stat si lucrat 22 ani intr-un spital de psihiatrie care "trata" foarte multi "alcoolici" si care are bunul obicei ca atunci cand vorbeste despre ceva se pune in piele celor carora li se adreseaza (asa imi place sa cred dar poate nu e chiar asa...).
Deci: as vrea sa vad pe acest blog comentarii si texte care sa le inteleaga oamenii obisnuiti, probleme din viata adevarata a oamenilor din nu din carti, ceva care sa inteleaga omul acela amarat dintr-un sat prafuit sau dintr-un bloc de saraci de la marginea unui oras cu bogatoni, un om care bea pentru ca asa a vazut de cand s-a nascut, care apoi bea pentru ca asa a putut sa fie fericit si pentru ca apoi a aflat ca asa pote sa uite de greutati si pentru ca daca s-ar fi optit poate s-ar fi sinucis de mult sau poate ar fi omorat pe cineva sau poate ar fi fugit de lume sau poate cine stie...El are nevoie de ceva care sa i se potriveasca, el nu citeste bloguri dar aude, scrieti ceva care sa mearga apoi din gura in gura, care care sa semene cu folclorul... O sa ma intrebati: de ce nu scrii tu daca esti asa destept? As scrie dar eu sunt "infectat" de concepte profesionale, sunt perturbat de pozitia mea profesionala, uneori cand scriu si apoi recitesc (se intampla rar) am impresia ca fac mai mult literatura decat sa spun direct...Voi o puteti face mult mai bine decat mine.
Cu drag,
Radu Vrasti

Un comentariu:

maarius spunea...

Este perfect adevarat,blogul are un aer "acadmic" cred ca sunt situatii de viata in care s-ar putea utiliza cunostintele din materiale in cazuri reale,ba chiar s-ar putea adapta! Viata este complicata,nu se desfasoara dupa scenarii fixe,asa ca pentru fiecare caz este bine sa se adapteze un scenariu functional.